Friday, September 21, 2007

Shop eller not

Vad skönt det ska bli att sova längre än till 5,30 i morgon! Äntligen lördag!
Är lite sugen på att ta svängen inom köpcentrat i eftermiddag, jag kör ju ändå förbi lixom. De där stövlarna drar och sliter i mig och ett par nya toppar, tunikor och lite krimskrams hade ju inte skadat alls.
Men, jag ska nog inte göra om missen jag gjorde häromdagen, att prova kläder när magen är svullen och flubbig. Ja för att inte tala om röven , och den har inte vart vänd ut och in och grävd och skuren i och därför svullnat upp till denna saggiga, gopiga, del av min kropp som den är. Nä, den har jag ätit och druckit mig till helt själv. Jävla gött jobbat!
Så jag hoppar nog över det, känner inte för att sätta mig själv på suicide watch hela helgen.
Fast känner jag mig själv rätt hade jag nog tröstat mig med en påse lösgodis istället för att ta livet av mig.
Men, fötter och vader ligger ju än så länge utom räckhåll för både mage och rumpa så prova stövlar ska väl funka! Man kan bara inte ha för många skor!
Men jag får se. Känner mig trött och seg o deppig.
Såret på magen har börjat vara. Jag är orolig över det..
Tror det är dags för svordomsvisan igen.

3 comments:

Sandra said...

Lite shopping brukar vara bra plåster på såren och skor o stövlar kan man aldrig ha för lite av:) Inte bra med var ju, gå till farbror doktorn o kolla så att allt är ok...
Kram kram

Ullis said...

Klart du ska shoppa stövlar. Skor kan man aldrig få nog av. Enda bekymret är att lösa en schysst förvaring så att man enkelt kan ta sig en välmående kick kik då man behöver. Jag vill ha en walk in... för alla mina skor.
Den som säger att man inte kan köpa sig välmående ljuger;)

Hoppas att magen mår bättre.

skulle vara så kul att ta Barca då magen är bättre.
Kramen o trevlig helg

Helena said...

Hej hoj!! Skönt att höra att du tog dig igenom operationen utan större missöden! Vad händer nu? Vad menade sjuksyrran med "nu kör vi"?? Berätta!! Faaaan, vi måste ses snart!! Saknar dig!
KRAAAAAM!!