Tuesday, July 31, 2007

Havskajak

Dag nr 2 på jobbet och dag nr 2 med solsken...
Här skulle jag vilja komma med en lång harang med svordomar, men vad hjälper det? Istället får jag ta tillvara på de fina kvällarna, och det gjorde jag verkligen igår!
K drog med mig ut på nya äventyr!
Han paddlar havskajak och han hade fixat en till mig att låna. Jag blev eld och lågor, det där verkar så himla mysigt och kul!
Jag skulle ju börja mitt nya liv ju, och eftersom jag knappt kan ta mig framåt på benen pga mitt onda knä så var ju detta ett utmärkt alternativ till att bränna lite kcal och dessutom få lite sol på näsan o frisk luft i röklungorna.
Jag var förstås nervös (har insett att jag är lite av ett nervvrak...) Prestationsångesten gjorde sig påmind som vanligt. Det är klart lättare att göra sig till åtlöje när man kan skylla på alkoholintaget. Nu var vi förstås nyktra o rediga, flytvästen var på (i ett par nummer för stort så den åkte upp och klämde öronen så jag knappt hörde ett ord K sa utan fick vråla VA? hela tiden)och det var dax att "glida ner" i kajaken. Helst utan att välta. Detta gick finfint och snart forsade jag fram över vågorna. Okej, det var väl inte så att det sprutade en jetskistråle bakom mig av den enorma hastigheten men jag tyckte nog att det skummade lite lite iaf. K påpekade att det inte var en tävling utan att poängen var att njuta. Ja, jag hann med det oxå.
Helt underbart var det! Jag förstår att K är hooked!
Efter nästan två timmar på havet blev det chokladkaffe i kvällssolen innan vi packade ihop o gav oss hemåt.

No comments: