Wednesday, August 29, 2007

BYTES

Finnes:
En kropp. 35 år... Okej snart 36 år gammal. Mkt välanvänd.
Finns en del rynkor men alla möjliga tillgängliga produkter används för att minska dessa. Den har rejäl vaddering baktill, tyvärr ganska gropig. Trasig i ryggen, och reproduktionsapparaten är i mycket dåligt skick. Ena knät är tyvärr också i dåligt skick men förhoppningsvis bara temporärt. Rejäla ärr finnes framtill. Tyvärr kräver den viss daglig dos av nikotin och gärna en skvätt alkohol under helgen. Detta går säkert att vänja den av med om du har stark vilja och ordentlig disciplin.

Sökes:
En kropp. Gärna i 25-årsåldern.
Fast o fin bakdel, utan gropar.
Fullt funktionsduglig och välunderhållen, slank men muskulös. Helst 173 cm lång och en C-kupa , då finns fullt utrustad garderob. Inte över 62 kilo tung dock.
Mycket liten hårväxt är också att föredra, förutom på huvudet där det gärna får finnas rikligt av den varan, helst blont då jag är van vid denna färg. En hud som lätt får brun färg, inte röd, vid vistelse i solen. Helst utan ärr men mindre defekter kan accepteras.

Hör av er för påklädd visning, vid seriöst intresse av byte kan mer lättklädd visning komma på fråga, då detta ligger i bådas intresse.

2 comments:

Mirijam said...

Ha ha ha!

Sandra said...

Tycker allt din kropp är fin som den är men vi har ju alla våra skavanker;) Hoppas tjejerna hjälpte dig med att lägga till länkar, det är rätt så lätt om man bara vågar trixa lite:) Kul att du uppdaterar din blogg oftare, me like:) Hoppas du snart slipper att ha så ont! Det är en liten elak person i min närhet, ett X X som försöker ställa till det för mig, men hon trillar bara själv med sina dumma påhitt! Mår mkt bättre nu:) Kram kram