Wednesday, January 13, 2010

Hoppsan..

Man bör inte jobba när man egentligen är sjuk.
När enda anledningen till att man överhuvudtaget sitter upp, har öppna ögon och tar sig från punkt A till punkt B är ett par, tre liter kaffe, socker i valfri form och en karta Ibumetin/Ipren/Alvedon, 400 milligrammare.
Man gör så lätt fel.
Ibland ganska allvarliga fel.
Som att årslönerapportera till Skattemyndigheten för fel personer i fel företag.
Det blir så sabla krångligt och tidskrävande att rätta till.
Förutsett att man vet hur fan man gör.
Vet man inte det kan man alltid ringa supporten.
Då kan man ju passa på att ta en tupplur under tiden man sitter i telefonkö.
Alternativt kan man bita ner naglarna till benpiporna av nervositet och stress samtidigt som man hivar i sig ännu mera kaffe och ser hur högarna av arbetsuppgifter växer på skrivbordet.
Jag har aldrig varit bra på att sitta och sova.

1 comment:

Helena said...

Sitta och sova var min specialitet när Virre var liten också.. Jag tror ta mig fan att jag till och med kunde stå och sova om det krisade ;)

Med tanke på att min lille unge iallafall sov 6 timmar per natt efter att han passerat 8 månader så fattar jag att du är utmattad! Hugaligen!

Om jag vinner några miljoner på triss så lovar jag att jag ska ge dig ett par hundratusen så du kan vara ledig några månader... Vi skulle kunna åka på hälsohem ett halvår! Gu så gött!

Tack för dina snälla ord på Mimsans blogg, jag tror på att man kan skapa det liv man vill ha genom att lära sig styra sina tankar. Alla känslor börjar med en tanke..

Sköt om dig och din lille snygging!
Kramar!