Tuesday, August 9, 2011

Välkommen till verkligheten

Så var det dags att återgå till det verkliga livet.
Det med jobb och rutiner, mat på bestämda tider, läggdax innan man egentligen vill och godis endast på lördagar. ( i en perfekt värld... kanske blir lite oftare hemma hos oss gottegrisar) Dante vart helt lycklig att komma till dagis igen och sprintade runt så håret stod rätt ut.
Här var såklart fullt upp på jobb under dagen med mycket att jobba igen, så tiden gick fort.
Hämtade en trött gosse på eftermiddagen och det enda han ville göra var att sparka fotboll en stund innan mat, tv och läggdags. Helt ok med mig.
Målade taket i tvättstugan när fröet somnat.
Alltså den där jäkla luckan till vinden blir inte bra.
Fan oxå.
Får se om jag pallar att slipa ner den igen, annars får jag bara lära mig att ignorera den , men jag är inte så bra på det..
Kom isäng sent och kunde absolut inte somna.. kolla klockan vid halv ett och var på väg att kliva upp igen, så långt från sömnen kändes det.
Men jag somnade iaf, ända tills Dante väckte mig. Halv 4. Ingen av oss kunde somna om sedan. Tog evigheter för oss båda och jag hann nog bara precis slumra till innn klockan ringde.
Dör av trötthet.
Kaffe alltså.. det är livets halmstrå det!

2 comments:

Åsa said...

Här har det också varit oroliga nätter lagom till jobbmorgnarna. Känner de på sig att det är nya tider igen? I morse sov alla till 8 (efter nattvandringarna). Big fail att inte ställa väckarklockan....

Linda said...

Ja visst är det märkligt! men jag har lika svårt att somna jag så det är väl något som 'ligger i luften'. Men